Prosjektet går så det suser!

Arkivprosjektet «Vi er også her! Synliggjøring av glemte grupper» går så det suser! Vi har fått inn mange spennende arkiver med bilder, brev og andre dokumenter. Blant disse fant vi dette flotte bildet i arkivet etter Norsk-finsk forbund, som Nils Petter Pedersen har gitt oss.

Vi vil gjerne ha inn flere arkivskatter som kan knyttes til nyere innvandring, fiskerbønder, østsamer eller reindriftssamer. Er det noen som har arkivmateriale etter disse «glemte gruppene»? Ta kontakt med Ida og Anne Karen!

 

Bildet er tatt ved trappen inn til bakeriet på Tuomainengården i Vadsø. De to voksne er Maarit Garvo (bakerst) og Leena Pedersen. Leenas barn Henrik og Helga har fått hvert sitt fang å sitte på, og den eldste datteren Katriina, sitter til venstre for Leena. Ved siden av henne sitter Maarits datter Linda. Helt fremst på bildet står Hanne og Gøran Basso, og fotografen tror vi er moren deres Marja Leena Basso.

Bildet er tatt ved trappen inn til bakeriet på Tuomainengården i Vadsø. De to voksne er Maarit Garvo (bakerst) og Leena Pedersen. Leenas barn Henrik og Helga har fått hvert sitt fang å sitte på, og den eldste datteren Katriina, sitter til venstre for Leena. Ved siden av henne sitter Maarits datter Linda. Helt fremst på bildet står Hanne og Gøran Basso, og fotografen tror vi er Anne Siirilä.