Ellinor Guttorm Utsi og Aslak N. Utsi

Avlevert arkiv består av kopier fra diverse innlegg, brev, referanselitteratur, konferanse- og møtepapirer fra hennes arbeid for kvinner i reindriften, inkludert dokumenter fra flyttsamekvinnenes nettverksgruppe i Polmak og LAVVU (ledelse, ansvar, verdiskapning, vekst og utvikling for kvinner i reindriften). I folbindelse med innsamling ble det gjort intervju bl.a. om deres turist- og duodjibedrift Davvi Siida og om Ellinors politiske engasjement og engasjement for kvinner i reindriften

Arkivnavn Ellinor Guttorm Utsi og Aslak N. Utsi
Arkivskaper Ellinor Guttorm Utsi og Aslak N. Utsi
Arkivref (id)
Reg.base
Publ. base (evt. link til katalogen)
Type materiale, ev. også innholdstype Avlevert arkiv består av kopier fra diverse innlegg, brev, referanselitteratur, konferanse- og møtepapirer fra hennes arbeid for kvinner i reindriften, inkludert dokumenter fra flyttsamekvinnenes nettverksgruppe i Polmak og LAVVU (ledelse, ansvar, verdiskapning, vekst og utvikling for kvinner i reindriften).

Intervju bl.a. om deres turist- og duodjibedrift Davvi Siida og om Ellinors politiske engasjement og engasjement for kvinner i reindriften

Tidsperiode 1994-2011
Type virksomhet Personarkiv
Sted / område
Språk Norsk og samisk
Ordningsgrad
Omfang
Arkivliste
Digitalisering (evt. link til dig. filer)
Oppbevarings- /deponeringssted Samisk arkiv / Sámi Arkiiva
Kontaktopplysninger http://www.arkivverket.no/samisk
Spesielle bemerkninger

(fysisk tilstand, klausul osv.)

Materialet er samlet inn i forbindelse med innsamlings- og dokumenteringsprosjektet «Vi er også her! Synliggjøring av glemte grupper»

 

Stikkord